Informatie - Over ons

Hoe is het ontstaan, onze visie op betonnen producten, kortom, informatie over ons bedrijf vindt u hier.

Over ons

Wie zijn wij?

CONCR3TE is de naam waaronder wij, 3UC B.V., betonnen producten produceren en op de markt brengen. Wij zijn de afgelopen jaren werkzaam geweest in verschillende takken van de techniek. Waaronder in de werkvoorbereiding, uitvoering, installatietechniek, engineering en uitvoeringbegeleiding van uiteenlopende projecten in zowel het binnen- als buitenland. Hier hebben wij veel ervaring opgedaan, ook op het gebied van beton.

Het begin.

Door het werken met beton hebben wij een steeds groeiende interesse voor beton ontwikkeld. Wij ontdekten bovendien steeds meer, onconventionele, toepassingen voor beton.
Op zeker moment hebben wij besloten om zelf betonnen producten te gaan maken om u te kunnen laten meegenieten van het mooie product dat beton is.

Na een periode waarin wij honderden tests hebben gedaan met betrekking tot productiemethode, nabehandeling en modellen- en mallenproductie hebben wij een productieproces ontwikkeld waarmee wij kwalitatief hoogwaardige betonnen producten kunnen produceren.

Waarom betonnen producten?

Omdat beton in nagenoeg in elke gewenste vorm, kleur en afmeting gegoten kan worden kunnen zeer uiteenlopende uitstralingen worden gecreŽerd. Bovendien kan beton voor veel andere doeleinden, dan constructieve toepassingen worden ingezet. Hierbij kan gedacht worden aan: meubilair, bladen, sanitair, kunstobjecten of afbouwdelen voor zowel binnen als buiten.