Informatie - Maatwerk

Wilt u een betonnen product met een afwijkende maat of heeft u een eigen ontwerp dat u gerealiseerd wilt hebben, kijk dan hier.

Maatwerk

Is uw oog gevallen op een van onze producten maar dit product heeft net niet de kleur die u voor ogen had of het heeft net niet de afmetingen die u wilde ? Heeft een geheel eigen ontwerp voor een product maar u kunt het nergens iets vinden wat er enigszins op lijkt ?

Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons maatwerk aan te vragen. Wij maken graag een offerte voor u. Maatwerk is welliswaar duurder dan standaard producten maar u krijgt er wel iets unieks voor terug. U kunt door middel van ons standaard 'contactformulier' maatwerk aanvragen. U vult dan bij onderwerp 'maatwerk' in. Wij zullen dan uw aanvraag beoordelen en contact met u opnemen.

Als het om afwijkende maten gaat of een geheel nieuw ontwerp zullen wij u waarschijnlijk om een schets vragen. Indien mogelijk zullen wij dan een concept ontwerp voor u maken ter uw goedkeuring. Vervolgens zullen wij dan een model en een nieuwe mal voor uw product maken. Wij maken geen producten van andere producenten na.

Voor alle producten die vallen onder de categorie maatwerk geldt dat u zich niet kunt beroepen op het herroepingsrecht (algemene voorwaarden artikel 6 en artikel 8).

Kleurmonster

Bent u niet zeker of de kleur van het beton ook daadwerklijk de kleur is die u zou willen (zie kleurenpallet)? Dan kunt u bij ons een gratis kleurmonster aanvragen. Ook als u een eigen kleur voor uw product wil dan kunt u bijvoorbeeld ons een RAL-kleur (of RGB-code) doorsturen.