Informatie - Bestelinformatie/Levering

Hier vindt u informatie over de bestelprocedure, betalingsvoorwaarden en de levering.

Bestelinformatie

Wilt u een product van CONCR3TE bestellen dan kan dat heel eenvoudig op deze website. Onze bestelprocedure bestaat uit 3 simpele stappen.

Stap 1: Kies uw product

Elk product van CONCR3TE heeft een eigen informatie pagina waar u uitgebreide informatie over dat product kunt vinden. Als u een product heeft gevonden dat u wil bestellen dan klikt u op de 'bestel'-knop op de betreffende informatiepagina. U komt dan op de pagina waar u het bestelformulier van uw product zal vinden.

Stap 2: Vul het bestelformulier in

Het bestelformulier bestaat uit twee kolomen. In de linker kolom kunt u door middel van keuze menu's uw product specificeren. U kunt bijvoorbeeld de kleur, afmetingen en het aantal producten specificeren. Onderaan deze kolom vindt u ook de transportkosten. In de rechter kolom vult u uw adresgegevens in. Vervolgens klikt u op 'Ga verder' en u komt op de controlepagina.

Stap 3: Controleer de bestelling

Op deze pagina vindt u de bestelling zoals die zal worden opgenomen in ons systeem. Controleer de bestelling op typfouten en of het product de juiste is. Als alles correct is klikt u op 'Bevestigen' en uw bestelling is voltooid.

Vervolgens ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een kopie van uw bestelling in combinatie met de factuur. Deze ontvangt u zowel via email als reguliere post. U kunt deze factuur voldoen door het betreffende bedrag op onze bankrekening over te maken. Het rekeningnummer vindt u op de factuur. Zodra u de factuur voldaan heeft, nemen wij direct uw bestelling in behandeling. Hiervan ontvangt u bericht.

Levering

Als uw bestelling gereed is voor verzending nemen wij per email contact met u op om een afleverafspraak te maken. U kunt dan aangeven welke datum uw voorkeur heeft voor de levering. Wij zullen vervolgens uw product de dag voor uw voorkeursdatum laten ophalen door de transporteur zodat het doorgaans de volgende dag (uw voorkeursdatum) bij u wordt afgeleverd.

LET OP. Een transporteur/pakketdienst geeft nooit de garantie dat het pakket daadwerkelijk de dag na het ophalen wordt afgeleverd, al is dit normalitair wel het geval. Als een vrachtwagen van de transporteur met pech stil komt te staan tijdens zijn ophaalroute of afleverroute kan de bezorging een dag vertraging oplopen. Ook administratieve fouten kunnen dit als gevolg hebben. Om deze redenen geven pakketdiensten nooit een aflevergarantie m.b.t. tot het tijdstip.
Om deze reden kunnen wij op onze beurt ook u niet de garantie geven dat uw bestelling ook daadwerkelijk op uw voorkeursdatum wordt afgeleverd.

LET OP. Een transporteur/pakketdienst brengt de geleverde bestelling zo dicht mogelijk voor de eerste deur van het afleveradres. Dit betekent bijvoorbeeld in geval van levering aan een adres in een flatgebouw dat het pakket wordt aangeboden voor de eerste deur op de begane grond. En ingeval van een palletlevering kan dit bijvoorbeeld betekenen: op de stoep voor een tuinhekje. Als de pallet niet door het tuinhekje past.